Skip to main content

Nudelsalat

Nem og enormt lækkert.

Samlet tid
20 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 400 gr.
    Æggenudler
  • 200 gr.
    Edamamebønner
  • 1 stk.
    Stort rødløg
  • 3 fed
    Hvidløg
  • 1 spsk.
    Hoisinsauce
  • 1 spsk.
    Peanutbutter
  • 2 stk.
    Store chillier
  • 2 spsk.
    Sesamolie
  • 1 stk.
    Lime
  • 2 stk.
    Forårsløg
  • 2 spsk.
    Fiskesovs
  • 1 tsk.
    Sukker

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min
  • Tilberedningstid
    5 min

Fremgangsmetode

  1. Sæt en gryde over med vand i, og bring den i kog.

  2. Snit forårsløg og rødløg fint, og kom det i en lille skål sammen med sukker, lime og fiskesovs.

  3. Bland det godt, og lad det stå.

  4. Kom hoisinsauce, sesamolie, revet hvidløg og peanutbutter i en lille gryde og varm det op, til det bliver en samlet masse.

  5. Kog nudlerne efter anvisning på pakken.

  6. Tag nudlerne ud afvandet.

  7. Brug overskudsvandet til at blanchere edamame bønnerne.

  8. Blandet det hele i en stor skål, og pynt det med evt. med lidt sesam.

  9. Velbekomme.

Går godt til