Skip to main content

Sellerifritter i ovn

Et alternativ til den gode gamle pommes frites? Hvorfor ikke prøve med selleri?
Man kan jo lave en selleribøf til, når nu man er i gang 😄

Samlet tid
40 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 2 servering(er)

  • 1 hoved
    Knoldselleri
  • 1 hoved
    Hvidløg
  • 2 spsk.
    Olivenolie
  • 1 spsk.
    Tørret timian
  • 1 tsk.
    Flagesalt

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min.
  • Tilberedningstid
    35 min.

Fremgangsmetode

  1. Start med at skære skralden og rødderne af knoldsellerien.

  2. Vask knoldselleri og skærebræt for jord.

  3. Skær knoldsellerien ud i stænger. Start med at skære den i store skiver, og skær derefter skiverne ud til stænger.

  4. Varm ovnen op til 200 grader varmluft.

  5. Hæld dine selleristænger ud på en bradepande.

  6. Bank dine hvidløgsfed fri og hæld dem ud på bradepanden også.

  7. Overhæld det med olivenolien, salt og timian og miks det godt rundt på bradepanden.

  8. Bag det hele i 35 minutter, eller til kanten er sprød på dine sellerifritter.

Går godt til