
Ølmarinade
Hvis man elsker at grille sit kød, så er en marinade en virkelig lækker ting at smide kødet i, inden man går i gang. Denne marinade indeholder øl, så det er perfekt til en grill aften, for så kan man lige drikke resten af den øl imens man griller!
Ingredienser til 1 servering(er)
Start med at skrælle ingefæren og skær den i 1cm. bidder. Skær chilien i mindre bidder også. Put det hele op i en minihakker eller blender og blend det hele sammen. Nu er du klar til at marinere dit kød. EKSTRA INFO Da opskriften kun er marinaden, valgte jeg at lave en gang kød som inspiration. Jeg tog en gang nakkekam fra svin, skar den i stykker af ca. 2x2x2 cm. og lagde det i halvdelen af marinaden i en zip-lock pose. Derefter satte jeg stykkerne, sammen med shiitake svampe på spyd og grillede dem. Samlet tid
Fremgangsmetode
Jeg hældte resten af marinaden over kødet og pyntede med sesamfrø. Flere lækkerier til dig