Skip to main content

Oreo Cheesecake

Dejlig nem og super lækker og passer helt effekt i en 22 cm springform.

Samlet tid
2.5-3 timer
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 12 servering(er)

  • Bunden
  • 250 gr.
    Digestivekiks
  • 125 gr.
    Smør
  • flødeostecremen
  • 3 stk.
    Husblast
  • 400 gr.
    Neutral flødeost
  • 1 stk.
    Skal fra en lime
  • 2.5 dl.
    Piskefløde
  • 154 gr.
    Oreo
  • 110 gr.
    Flormelis
  • 1 gr.
    Salt

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15-30 min
  • Tilberedningstid
    20 min

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 175 gr.

  2. Knus kiksede, gerne i en blender eller food processor eller bare med fingrene.

  3. Smelt smøret og rør det sammen med kiksene, til alt er fedtet ind med smør.

  4. Kom kiksemassen i springformen, og tryk den flad og pæn med et glas. Bag den derefter i 10 min.

  5. Tag den ud og lad den køle af imens flødeosten laves.

  6. Kom husblasten i koldt vand og lad det trække i 10 min.

  7. Imens piskes flødeost, flormelis og limeskal sammen i en skål.

  8. I en anden skål piskes fløden til blødt flødeskum.

  9. Tag husblasten op af vanden uden at tørre det eller dryppe af, og læg det i en lille gryde.

  10. Smelt husblasten ved lav varme.

  11. Når det er smelt blandet en 1/3 af fløde skummen i og derefter blande det hele sammen.

  12. Pulveriser/kun oreos og blan det i flødeostecremem.

  13. Kom cremen i spingformen og stil det hele på køl i 2 timer.

  14. Nyd den i godt selvskab.

  15. Velbekomme.

Går godt til