
Ingredienser til 6 servering(er)
- 3200 gr.And
- 2 spsk.Friskkværnet sortpeber
- 2 spsk.Salt
- 1 spsk.Hvidløgspulver
- 2 stk.Løg
Samlet tid
-
Forberedelsestid15 min
-
Tilberedningstid10 timer
Går godt til
Fremgangsmetode
-
Rens anden for fjerrester og skær evt. gumpen af.
-
Skræl og skær løget midt over, og kom det ind i anden.
-
Bland salt, peber og hvidløgspulver i en lille skål.
-
Drys blandingen over anden, så det dækker overfladen.
-
Kom anden i et ovnfast fad og stil det i oven ved 100 grader i 10 timer.
-
Tag anden ud af ovnen og skru ovnen op på max.
-
Hæld fedtet fra fadet over anden, og stil anden i ovnen igen i 5-10 min, eller bare til skindet er sprødt.
-
Server den klassisk eller med en frisk salat.
-
Velbekomme.
Går godt til