Skip to main content

Mortens and

Langtidsstegt.

Samlet tid
11 timer
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 6 servering(er)

  • 3200 gr.
    And
  • 2 spsk.
    Friskkværnet sortpeber
  • 2 spsk.
    Salt
  • 1 spsk.
    Hvidløgspulver
  • 2 stk.
    Løg

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min
  • Tilberedningstid
    10 timer

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Rens anden for fjerrester og skær evt. gumpen af.

  2. Skræl og skær løget midt over, og kom det ind i anden.

  3. Bland salt, peber og hvidløgspulver i en lille skål.

  4. Drys blandingen over anden, så det dækker overfladen.

  5. Kom anden i et ovnfast fad og stil det i oven ved 100 grader i 10 timer.

  6. Tag anden ud af ovnen og skru ovnen op på max.

  7. Hæld fedtet fra fadet over anden, og stil anden i ovnen igen i 5-10 min, eller bare til skindet er sprødt.

  8. Server den klassisk eller med en frisk salat.

  9. Velbekomme.

Går godt til