Skip to main content

Risengrød

Man kan også lave det på plantemælk og med plantesmør, så den bliver vegansk

Samlet tid
1 time og 30 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 200 gr.
    Grødris
  • 1 l.
    Sødmælk
  • 1-2 stk.
    Salt
  • 3 dl.
    Vand
  • Kanel
  • Smør

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    1 time og 25 min.

Fremgangsmetode

  1. Kom vand i en gryde og bring det i kog.

  2. Kom risen i vandet og lad det koge med i ca. 2 min.

  3. Tilsæt mælken og bring det i kog ved middelvarme under omrøring.

  4. Kom låg på gryden og skru ned på lav varme.

  5. Lad det stå og simre i 40 min, rør gerne i det ind imellem.

  6. Smag grøden til med salt, og den er klar til servering.

  7. Velbekomme.

Går godt til