Skip to main content

Ovnbagt skank

Med peber og enebær

Samlet tid
3 timer
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 1 stk.
    Svineskank
  • 1 spsk.
    Enebær
  • 1 spsk.
    Friskkværnet peber
  • 1 spsk.
    Groft salt

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min
  • Tilberedningstid
    ca. 2 timer og 30 min

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

  2. Rens skanken og snit skindet i tern.

  3. Drys Salt, peber og knust enebær i mellem på og imellem ternene.

  4. Kom skanken i et ildfast fad, og stil det i ovnen.

  5. Efter 30 min, skrues der ned på 130 grader, herefter skal den have ca. 2 timer.

  6. Tag den ud og lad den hvile i 10 min. inden servering.

  7. Serveringsforslag: stuvet hvidkål og kartofler.

  8. Velbekomme.

Går godt til