Skip to main content

Pasta al limone

En lækker, frisk og cremet pastaret! Den er virkelig god til kylling eller fisk!

Samlet tid
30 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 2 servering(er)

  • 250 gr.
    Spaghetti
  • 1
    Økologisk citron
  • 80 gr.
    Pecorino Romano
  • 2 spsk.
    Olivenolie
  • 1 spsk.
    Friskkværnet peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min.
  • Tilberedningstid
    20 min.

Fremgangsmetode

  1. Start med at sætte pastaen over til kogning. Følg anvisningerne på pastapakken, men træk 1 minut fra, da den skal tilberedes færdig i panden med citronen senere.

  2. Riv skallen af din citron ( derfor skulle den være økologisk ).

  3. Pres derefter saften af din citron.

  4. Riv din Pecorino Romano og gem den til senere.

  5. Sæt en dyb pande over på mellemhøj varme og tilsæt olivenolien.

  6. Når olivenolien er varm, tilsættes halvdelen af den revne citronskal, alt citronsaften og den friskkværnet peber.

  7. Lad det tilberede i ca. 2 minutter.

  8. Nu burde det passe med at din pasta er klar, tilsæt pastaen til panden, med 1 deciliter af pastavandet.

  9. Rør det hele godt rundt på panden, skru derefter ned på mellemlav varme og tilsæt den revne Pecorino Romano, rør rundt i det hele og lad det blive cremet og lækkert.

  10. Når det hele er cremet og lækkert er det klar til servering. Riv evt. lidt mere Pecorino ud over ved servering 😉

Går godt til