Ingredienser til 5 servering(er)
Tænd ovnen på 240 grader varmluft. Kom kyllingelårene i en lille bradepande sammen med løg, salt, peber og hvidløg, og stil det ovnen i 35 min. Tag det ud af ovnen og kom bradepandens indhold i en gryde sammen med vand, og ingefær. Bring gryden i kog og skrue ned for det og lad det simre i 45 min. Si hønsebouillonen og læg kødet i en skål. Skyl risene 3x, og kom så bouillonen i gryden til det dækker risene med et pegefingerled, hvis ikke der er nok tilsættes der bare lidt vand. Bring gryden med ris i kog, husk at rører et par gangen i risen, og når væsken kun lige er 1 mm over risene skrues der helt ned på lavt blus, og der lægges låg på. Lad risene dampe i 15 min. Imen strimles kyllingen og der laves chilidressing. Kom alle ingredienserne til chilidressingen i en morter/blender og stød det godt sammen, således at der ikke er alt for store stykker af chili eller hvidløg. Kom kyllingen i en stor skål sammen med risene og de ristede løg, bland det hele godt sammen. Server det varmt sammen med dressingen, soja og friske urter. Velbekomme. Samlet tid
Fremgangsmetode