Ingredienser til 5 servering(er)
Tænd ovnen på 240 grader varmluft. Kom kyllingelårene i en lille bradepande sammen med løg, salt, peber og hvidløg, og stil det ovnen i 35 min. Tag det ud af ovnen og kom bradepandens indhold i en gryde sammen med vand, og ingefær. Bring gryden i kog og skrue ned for det og lad det simre i 45 min. Si hønsebouillonen og læg kødet i en skål. Skyl risene 3x, og kom så bouillonen i gryden til det dækker risene med et pegefingerled, hvis ikke der er nok tilsættes der bare lidt vand. Bring gryden med ris i kog, husk at rører et par gangen i risen, og når væsken kun lige er 1 mm over risene skrues der helt ned på lavt blus, og der lægges låg på. Lad risene dampe i 15 min. Imen strimles kyllingen og der laves chilidressing. Kom alle ingredienserne til chilidressingen i en morter/blender og stød det godt sammen, således at der ikke er alt for store stykker af chili eller hvidløg. Kom kyllingen i en stor skål sammen med risene og de ristede løg, bland det hele godt sammen. Server det varmt sammen med dressingen, soja og friske urter. Velbekomme. Samlet tid
Fremgangsmetode
Flere lækkerier til dig