Skip to main content

Pho – Vietnamesisk suppe

Med kylling og svinekød

Samlet tid
Min. 4 timer
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5-8 servering(er)

  • Suppen
  • 1 stk.
    Kylling
  • 1 kg.
    Kogeben fra en gris
  • 3 store
    Løg
  • 1 hoved
    Hvidløg
  • 12-15 stk.
    Stjerneanis
  • 1 dl.
    Fiskesovs
  • 5 cm.
    Ingefær
  • 1 tsk.
    Sukker
  • Tilbehør
  • 600 gr.
    Pho nudler
  • 3 stk.
    Forårsløg
  • 1 bundt
    Friske Koriander
  • 1 bundt
    Thai basilikum
  • 300 gr.
    Bønnespire
  • Chili
  • 1 stk.
    Citron
  • evt.
    Soja
  • Bonus
  • Steg en flæskesteg som ekstra tilbehør.

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min.
  • Tilberedningstid
    Min. 3 timer

Fremgangsmetode

  1. Kom kyllingen og benene i en gryde sammen med løg, hvidløg, ingefær og stjerneanis.

  2. Fyld vand i gryden til det dækker indholdet

  3. Kog det op, og skrue så ned for det og lad det simre i min. 2 timer. Gerne meget længere.

  4. Tag alle tingene, undtagen stjerneanis, op af gryden og læg det i et fad.

  5. Tilsæt fiskesovs og lad det simre i 1 times tid.

  6. Imens lægges nudlerne i blød i koldt vand i ca. 1 time.

  7. Imens pilles kødet af kyllingen, når den er kølet nok ned til at kunne håndteres.

  8. Smag suppen til med fiskesovs, sukker og salt.

  9. Fyld en skål med nudler, bønnespire, kød, suppe og pynt skålen med koriander, forårsløg

Går godt til