
Ingredienser til 11-12 servering(er)
- 350 gr.Manitoba
- 350 gr.Tipo00
- 405 gr.Vand
- 20 gr.Salt
- 50 gr.Gær
Samlet tid
-
Forberedelsestid15 min + 1 time til hæning
-
Tilberedningstid15 min
Fremgangsmetode
-
Bland alle ingredienserne i en skål og ælt dejen så den lige samler sig til en kugle.
-
Lad den stå på køkkenbordet i 1 time.
-
Tænd ovnen på 250 grader varmluft.
-
Del dejen 11-12 lige store stykker.
-
Rul stykkerne til boller, og læg med på et meldrysset fad.
-
Lad dem hvile i 5-10 minutter.
-
Rul dem ud på et meldrysset bord, til de er cirka 1 cm tykkelse.
-
Bag dem 4 ad gangen i cirka 4 minutter.
-
De er helt klar til dit yndlingsfyld.
-
Velbekomme.
Går godt til