Skip to main content

Pitabrød med gær

Samlet tid
90 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 11-12 servering(er)

  • 350 gr.
    Manitoba
  • 350 gr.
    Tipo00
  • 405 gr.
    Vand
  • 20 gr.
    Salt
  • 50 gr.
    Gær

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min + 1 time til hæning
  • Tilberedningstid
    15 min

Fremgangsmetode

  1. Bland alle ingredienserne i en skål og ælt dejen så den lige samler sig til en kugle.

  2. Lad den stå på køkkenbordet i 1 time.

  3. Tænd ovnen på 250 grader varmluft.

  4. Del dejen 11-12 lige store stykker.

  5. Rul stykkerne til boller, og læg med på et meldrysset fad.

  6. Lad dem hvile i 5-10 minutter.

  7. Rul dem ud på et meldrysset bord, til de er cirka 1 cm tykkelse.

  8. Bag dem 4 ad gangen i cirka 4 minutter.

  9. De er helt klar til dit yndlingsfyld.

  10. Velbekomme.

Går godt til