Skip to main content

Pitabrød med surdej

Samlet tid
10 timer
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 11-12 servering(er)

  • 335 gr.
    Manitoba
  • 335 gr.
    Tipo00
  • 405 gr.
    Vand
  • 20 gr.
    Salt
  • 100 gr.
    Surdej

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    30 min
  • Tilberedningstid
    4 min/portion

Fremgangsmetode

  1. Bland alle ingredienserne i en skål og ælt dejen så den lige samler sig til en kugle.

  2. Lad den stå på køkkenbordet i 9-10 timer.

  3. Tænd ovnen på 250 grader varmluft.

  4. Del dejen 11-12 lige store stykker.

  5. Rul stykkerne til boller, og læg med på et meldrysset fad.

  6. Lad dem hvile i 15-20 minutter.

  7. Rul dem ud på et meldrysset bord, til de er cirka 1 cm tykkelse.

  8. Bag dem 4 ad gangen i cirka 4 minutter.

  9. De er helt klar til dit yndlingsfyld.

  10. Velbekomme.

Går godt til