Skip to main content

Marinerede æg

Samlet tid
4 timer
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5-7 servering(er)

  • 5-7 stk.
    Æg
  • Marinade
  • 1 dl.
    Soja
  • 1 dl.
    Svampesoja (eller almindelig soja)
  • 1 dl.
    Risvinseddike
  • 1/2 dl.
    Sød mirin
  • 20 gr.
    Sukker
  • 4 fed
    Hvidløg
  • 1 stk.
    Chilli (selvvalgt styrke)

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    15 min

Fremgangsmetode

  1. Kom alle ingredienserne til marinaden i en gryde om bring det i kog.

  2. Skru ned så det bare holder lige under koge punktet.

  3. Kog æggene i 6 min og kom dem i koldt vand inden de pilles.

  4. Pil æggene og kom dem i en beholder sammen med den varme marinade.

  5. Læg et stykke køkkenrulle over æggene og kom derefter låg på bøtten.

  6. Lad æggene stå i minimum 4 timer, gerne 6-8 timer inden de tages i brug.

  7. Nyd dem sammen med nudnelsupper eller en wokret.

  8. De kan holde sig i køleskabet i 3 dag.

Går godt til