Ingredienser til 4 servering(er)
Varm en lille gryde op på mellemhøj varme og tilsæt halvdelen af smøret, og tilsæt skalotteløg og hvidløg til gryden. Når løgene er “gennemsigtige”, uden at være brunede, tilsættes rødvinen og den koges ned i 8 minutter ca. Sørg for at den ikke koger helt ned, der skal være minimum 20% tilbage. Tilsæt en bouillonterning og det resterende smør. Når smøret er smeltet ud i sovsen tilsættes fløde og ribsgele. Rør det hele godt rundt, og smag det til med salt og peber. Mangler den lidt mere syre, kan du tilsætte lidt citronsaft, mangler den lidt mere sødme, kan du tilsætte mere ribsgele, eller sukker. Når saucen smager godt, tilsættes kulør, for ellers er den godt nok kedelig at se på. Så er vi klar til servering – velbekomme! Samlet tid
Fremgangsmetode
Flere lækkerier til dig