Skip to main content

Limabønner og palmekål

Samlet tid
30 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 2 servering(er)

  • 1 dåse
    Limabønner
  • 1 stort
    Løg
  • 3 fed
    Hvidløg
  • 2 cm.
    Ingefær
  • 1 stk.
    Chili
  • 1 spsk.
    Ras el Hanout
  • 1/2 stk.
    Citron
  • 5 stænger
    Palmekål
  • 1/2 stk.
    Svampebouillon
  • Olie til stegning.

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    25 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Varm en pande op med olie i.

  2. Snit løg, hvidløg, ingefær, palmekål og chili i grove stykker.

  3. Kom Løg, hvidløg, chili og ingefær på panden.

  4. Steg det til løgene er klare.

  5. Dræn vandet fra bønnerne i en skål, da vandet skal bruges senere.

  6. Kom bønnerne på panden sammen med Ras el Hanout.

  7. Lad det svitse lidt og kom bønnevandet i panden sammen med saften fra en citron og svampebouillon.

  8. Tilsæt palmekålen og læg låg på og skru lidt ned for varmen.

  9. Lad det simre i 5 minutter.

  10. Tag låget af og kog væsken ind til det er lidt tykt.

  11. Smag til med sal og peber.

  12. Retten kan serveres alene, men det går også godt til ris eller brød.

  13. Velbekomme.

Går godt til