Cremede belugalinser med stegte gulerødder og rosenkål.
Ingredienser til 4 servering(er)
Varm en 2 pander op ved middelvarme med olie. Den ene med 1/2 dl olie og den anden med 1 spsk olie. Skræl gulerødderne og rens og halver rosenkålen. Kom gulerødder, rosenkål, peber og hvidløgene (med skald) på panden. hvert ca. 5-6 min vendes gulerødderne 1/4 omgang. Imens renses porre skæres i groft ud, og champignon renses og skæres i 1/4. Pil hvidløgene. Kom champignonerne på panden og brun dem godt af. Når de er brunet tilsættes porre og hvidløg, som svines af kort. Kom hvidvin og bouillon i panden med svampe. Lad vinen koge næsten helt ind. Kom sojafløden i panden og kog den ind til den er cremet. Dræn linserne og skyld dem inden de kommes i panden med svampe. Skru helt ned for varmen og lad linserne blive varme i eftervarmen, smag til med salt og peber. Imens skæres gulerødderne i stykker på størrelse med rosenkålene. Kom dem i en skål sammen med rosen kål og alle ingredienserne til dressingen og rør det godt rundt imens det er varmt. Server de cremede linser med en skefuld gulerødder og rosenkål. Velbekomme. Samlet tid
Går godt til
Fremgangsmetode