Gnocchi
Ingredienser til 5-6 servering(er)
Kom kartoflerne i saltet vand i en gryde, og kog dem til de kun lige er møre. Koge tid variere efter størrelse, men regn med ca. 40-45 min. Tag de kogte kartofler og pil skrællen af dem og kom dem i en skål. Mos den med en gaffel, til der er ikke er nogle store klumper tilbage. Kom æg i og inkorporere det i kartoffelmosen. Tilsæt melet og bland og ælt det godt sammen. Konsistensen er korrekt, når dejen lige præcis ikke klister. Det er kan være at der skal lidt mere mel til eller mindre, men det kommer meget an på kartoflerne. Del dejen, så den er nemmere at arbejde med. Rul den ud i en pølse, og skær ca. 2.5 cm stykker af den. Gnocchien kan koges eller steges, det står en helt frit for. Kogetid: Gnocchien er færdig når lægger sig i toppen af vandet. Stegetid: ca. 2-3 min på hver side. Samlet tid
Går godt til
Fremgangsmetode