Skip to main content

Skinkesalat

Skinkesalaten er en “salat”, som virkelig kan variere, alt efter hvem der laver den! Den kan bestå af alt for meget mayonnaise med skinketern, eller være lige som det fuglekvidder man kan købe hos slagteren.

Jeg har aldrig fundet den helt rigtige, så derfor har jeg valgt at lave min egen for en del år siden, ved brug af skinkestrimler, som så blendes, det giver det bedste resultat efter min mening!

Samlet tid
10 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 400 gr.
    Skinkestrimler
  • 150 gr.
    Mayonnaise ( Hellmanns )
  • 50 gr.
    Creme fraiche 18%
  • 1 bundt
    Purløg
  • smag til med
    Salt
  • smag til med
    Peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min.
  • Tilberedningstid
    5 min.

Fremgangsmetode

  1. Start med at blende skinkestrimlerne så de bliver helt fine – dette gøres bedst på enten en minihakker eller foodprocessor. Har du ingen af delene, så er det i gang med en god kniv og god tålmodighed 😉

  2. Hak purløgene fint, eller klip dem med en saks – begge dele er lige nemt.

  3. Bland alle ingredienserne i en skål, og smag til med salt og friskkværnet peber – jeg bruger en del peber, da jeg synes det giver en bedre smag.

  4. Hvis du synes den er for “tør”, kan du tilsætte lidt mere mayonnaise.

  5. Servér på et stykke rugbrød, et rundstykke, en bolle – eller spis det direkte fra skålen! Vi er ligeglade, bare du selv nyder hvad du har lavet 😉

Går godt til