Skip to main content

Spicy popcorn i gryde over åben ild

At lave popcorn i en gryde over bål er en fantastisk måde at tilbringe tid på under udflugt, alt imens man nyder naturens ro og skønhed. Det ikke kun en sjov aktivitet, men også en delikat snack, der kan tilfredsstille din sult efter vandre- eller campingaktiviteter, og så er det bare fantastisk at sidde og kigge ind i ilden imens man nyder de lækre popcorn!

Samlet tid
25 min.
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 1 servering(er)

  • 1 dl.
    Solsikkeolie
  • 100 gr.
    Popcornkerner
  • KRYDDERIBLANDING
  • 1 spsk.
    Salt
  • 1 tsk.
    Cayennepeber
  • 1 tsk.
    Chilipulver

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min.
  • Tilberedningstid
    20 min.

Fremgangsmetode

  1. Start med at lave et solidt bål – der skal være gode flammer på!

  2. Sæt så en gryde over ilden i en trefod, og hæld olie i gryden.

  3. Smid en enkelt popcornkerne ned i gryden, og når den popper, er olien varm nok.

  4. Imens olien varmer op, kan du lige blandet salt, cayennepeber og chilipulver sammen i en skål.

  5. Hæld alle popcornkernerne i gryden og læg låg på, ellers mister du alle dine popcorn så snart de popper!

  6. Når alle popcorn er poppet tages gryden af varmen, og nu kan du overhælde dem med din krydderiblanding og mikse det hele godt sammen.

  7. Så er der serveret – velbekomme!

Går godt til