Skip to main content

Bulgursalat

Super nem, og super lækker.

Samlet tid
30 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 140 gr.
    Bulgur
  • 1/2 stk.
    Agurk
  • 1 stk.
    Snackpeber
  • 4 stk.
    Store champignon
  • 1 tsk.
    Spidskommen
  • 1 tsk.
    Friskkværnet peber
  • 10 stk.
    Cherry tomater
  • 1/4 dl.
    Olie
  • 1 fed
    Hvidløg
  • 1/2 stk.
    Citron
  • 1/2 bundt
    Persille

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    20 min.

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Start med at koge bulguren som anvist på pakken.

  2. Imens startes en pande op med olie på middelhøj varme.

  3. Når bulguren er færdige skal den lige køle af uden låg på gryden.

  4. Rens champignonerne og skær dem i små tern.

  5. Kom dem på panden sammen med peber og spidskommen og steg dem brune, gerne med lidt stegeskorpe.

  6. Skær agurk, rød peberfrugt og tomaterne ud i tern, således at de har nogenlunde samme størelse.

  7. Skyl og hak persillen groft.

  8. Bland olie, saften fra 1/2 citron og revet hvidløg i en lille skål.

  9. Kombinere alle ingredienserne i en skål.

  10. Salaten kan serveres sammen med et utal af andre ting.

  11. Velbekomme.

Går godt til