Skip to main content

Spicy tacos med rejer

Samlet tid
50 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 500 gr.
    Store rejer / tigerrejer
  • MARINADE
  • 2 spsk.
    Sriracha chilisauce
  • 2 fed
    Finthakket hvidløg
  • 2 spsk.
    Limesaft
  • 2 spsk.
    Olivenolie
  • FYLD
  • 1/2 hoved
    Spidskål
  • 2 dl.
    Creme fraiche
  • 2 dl.
    Guacamole
  • 1/2 bundt
    Frisk koriander
  • 1 stk.
    Lime ( saft )

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    35 min.
  • Tilberedningstid
    15 min.

Fremgangsmetode

  1. Tag en frysepose og fyld ingredienserne til marinaden i denne pose og put rejerne heri også.

    Bland det hele godt sammen og læg det på køl i 30 minutter, så marinaden kan trække ind i rejerne.

  2. Imens rejerne marinerer kan du snitte spidskålen i tynde strimler.

  3. Når rejerne har marineret i de 30 minutter, smider du dem på en meget varm og olieret pande. De skal ikke have ret lang tid, men de må godt få lidt farve på hver side.

  4. Når rejerne er stegt på panden, server dem da i en lille tortilla pandekage, med resten af fyldet. Du kan eventuelt gøre ligesom jeg har gjort det, med at smøre en gang guacamole og cremefraiche i bunden af pandekagen, toppe den med spidskålen og dryppe lidt ekstra sriracha sauce over og så top den med de lækre rejer og pres lidt limesaft over – fold den sammen på midten og spis 😉

Går godt til