
- 500 gr.Kartofler
- 50 gr.Maizena
- 2 gr.Salt
- 35 gr.Cheddar
- 1 fedHvidløg
- 1 stk.Æg
- 1 tsk.Timian
- Olie til friture
Samlet tid
-
Forberedelsestid15 min
-
Tilberedningstid30 min
Går godt til
Fremgangsmetode
-
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern.
-
Skyl kartoffelternene og kom dem i en gryde med vand.
-
Bring vandet i kog og kog kartoflerne møre, det tager ca 10-15 min.
-
Varm fritureolien op.
-
Si vandet fra og fyld gryden med koldt vand, dette skal gøres 2 gange, eller indtil at kartoflerne er kølet af.
-
Når de er nedkølet hældes vandet fra.
-
Riv osten og hvidløget ned i gryden med kartofler
-
Kom maizena, salt, timian og æg ned i gryden.
-
Mos kartoflerne og rør det hele rundt til en ensartet masse.
-
Kom massen i en fryse/sprøjsepose, og klip et lille hul i posens hjørne.
-
Sprøjt kartoffelmassen ned i olien.
-
Steg dem i ca. 3-4 min. eller til de er bronzefarvet.
-
Server dem til din favorit dyppelse.
Går godt til