Skip to main content

Curly fries

Samlet tid
45 min
Sværhedsgrad
Nem

Fremgangsmetode

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern.

  2. Skyl kartoffelternene og kom dem i en gryde med vand.

  3. Bring vandet i kog og kog kartoflerne møre, det tager ca 10-15 min.

  4. Varm fritureolien op.

  5. Si vandet fra og fyld gryden med koldt vand, dette skal gøres 2 gange, eller indtil at kartoflerne er kølet af.

  6. Når de er nedkølet hældes vandet fra.

  7. Riv osten og hvidløget ned i gryden med kartofler

  8. Kom maizena, salt, timian og æg ned i gryden.

  9. Mos kartoflerne og rør det hele rundt til en ensartet masse.

  10. Kom massen i en fryse/sprøjsepose, og klip et lille hul i posens hjørne.

  11. Sprøjt kartoffelmassen ned i olien.

  12. Steg dem i ca. 3-4 min. eller til de er bronzefarvet.

  13. Server dem til din favorit dyppelse.

Går godt til