Skip to main content

Ristede hotdogs med panerede gulerødder

De panerede gulerødder er et utroligt lækkert supplement til den klassiske hotdog, og så det er en god måde at lave hotdog’en lacto-ovo-vegetarisk.

Samlet tid
25 min
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 5 stk.
    Gulerødder (Tynde og rimelig lige)
  • 2 dl.
    Kærnemælk
  • 2 stk.
    Æg
  • 1 stk.
    Citron
  • 1 bundt
    Purløg
  • 3 stk.
    Frisk timian
  • 3 stk.
    Laurbærblade
  • 2 spsk.
    Paprika
  • 1 spsk.
    Hele korianderfrø
  • 1 spsk.
    Hele peberkorn
  • 1 spsk.
    Hel spidskommen
  • 2 spsk.
    Salt
  • 1 tsk.
    Hel kommen ( valgfrit)
  • 100 gr.
    Panko rasp
  • 100 gr.
    Mel
  • Olie
    Til stegning.

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    20 min

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 210.

  2. Skrap/skræl gulerødderne og kom dem i en gryde med vand, sammen med timian og laurbærbladene.

  3. bring det i kog, og lad det simre i 10 min.

  4. Imens stødes/kværnes de hele krydderier og bandes med mel og paprika.

  5. Tag gulerødderne op, og lad dem køle i 5 min. imens en pande varmes op med olie i.

  6. Panerings rækkefølge:

    1 tallerken til kærnemælk

    1 tallerken til krydremel.

    1 tallerken til æg

    1 tallerken til panko

  7. Varm hotdogbrødene.

  8. Steg de panereede gulerødder gyldne, og brug dem som pølser i en ristet hotdog.

  9. Pynt med purløg og press citronsaft over hotdoggen.

Går godt til