Ristede hotdogs med panerede gulerødder

De panerede gulerødder er et utroligt lækkert supplement til den klassiske hotdog, og så det er en god måde at lave hotdog’en lacto-ovo-vegetarisk.

Samlet tid
25 min
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 5 stk.
    Gulerødder (Tynde og rimelig lige)
  • 2 dl.
    Kærnemælk
  • 2 stk.
    Æg
  • 1 stk.
    Citron
  • 1 bundt
    Purløg
  • 3 stk.
    Frisk timian
  • 3 stk.
    Laurbærblade
  • 2 spsk.
    Paprika
  • 1 spsk.
    Hele korianderfrø
  • 1 spsk.
    Hele peberkorn
  • 1 spsk.
    Hel spidskommen
  • 2 spsk.
    Salt
  • 1 tsk.
    Hel kommen ( valgfrit)
  • 100 gr.
    Panko rasp
  • 100 gr.
    Mel
  • Olie
    Til stegning.

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    20 min

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 210.

  2. Skrap/skræl gulerødderne og kom dem i en gryde med vand, sammen med timian og laurbærbladene.

  3. bring det i kog, og lad det simre i 10 min.

  4. Imens stødes/kværnes de hele krydderier og bandes med mel og paprika.

  5. Tag gulerødderne op, og lad dem køle i 5 min. imens en pande varmes op med olie i.

  6. Panerings rækkefølge:

    1 tallerken til kærnemælk

    1 tallerken til krydremel.

    1 tallerken til æg

    1 tallerken til panko

  7. Varm hotdogbrødene.

  8. Steg de panereede gulerødder gyldne, og brug dem som pølser i en ristet hotdog.

  9. Pynt med purløg og press citronsaft over hotdoggen.

Går godt til

© 2021 - Madhalla.
All rights reserved.

Social

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til shoppen