Ristede hotdogs med panerede gulerødder
De panerede gulerødder er et utroligt lækkert supplement til den klassiske hotdog, og så det er en god måde at lave hotdog’en lacto-ovo-vegetarisk.
Ingredienser til 5 servering(er)
Tænd ovnen på 210. Skrap/skræl gulerødderne og kom dem i en gryde med vand, sammen med timian og laurbærbladene. bring det i kog, og lad det simre i 10 min. Imens stødes/kværnes de hele krydderier og bandes med mel og paprika. Tag gulerødderne op, og lad dem køle i 5 min. imens en pande varmes op med olie i. Panerings rækkefølge: 1 tallerken til kærnemælk 1 tallerken til krydremel. 1 tallerken til æg 1 tallerken til panko Varm hotdogbrødene. Steg de panereede gulerødder gyldne, og brug dem som pølser i en ristet hotdog. Pynt med purløg og press citronsaft over hotdoggen. Samlet tid
Fremgangsmetode