Skip to main content

Svinekæber på spid

Lækre grillspid går man aldrig galt i byen med.

Samlet tid
1-12 timer
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 350 gr.
    Svinekæber
  • 45 gr.
    Soja
  • 50 gr.
    Løg
  • 15 gr.
    Mørk Sirup
  • 15 gr.
    Hvidløg
  • 10 gr.
    Schrimp paste (valgfrit)

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min (marineres i minimum 30 min)
  • Tilberedningstid
    15 min

Fremgangsmetode

  1. Tern svinekæberne i 2x2x2 cm og kom dem i skål.

  2. Hak løg og hvidløg i tern og kom det i skålen sammen med svinekæberne.

  3. Kom resten af ingredienserne i og rør det godt sammen og stil det på køl, hvis skal trække i mere end en time.

  4. Kom terne på spid, og grill dem til de er gennemstegte eller steg det på en pande.

  5. Velbekomme.

Går godt til