Svinekæber i øl og fløde
Bålmad har bare en helt anden karakter af hygge, en slags hygge som kun kan opnåes ved at være udenfor.
Ingredienser til 4 servering(er)
Start med at varme en gryde op, enten over åben ild, eller på et komfur. Put bacontern i og steg dem af, til fedtet smelter fra. Tilsæt svinekæberne og brun dem af – sørg for at brune dem af på begge sider. Hak porrer, gulerødder, svampe og løg groft og kom dem ned i gryden til svinekæberne. Steg grøntsagerne i ca. 5 minutter og tilsæt dernæst en porter! En god idé er at skrabe bunden af gryden når porteren er tilføjet, da det hjælper til at løsne smagen. Hvis der er en del af kødet som ikke er dækket til, kan du tilføje vand, til det er dækket til. Put den friske timian i og lad den koge med. Put låg på gryden og lad retten simre i 3 timers tid. Når det hele har “hygget” sig i 3 timers tid, tilsætter du fløden og lader den simre i 10 minutter. Server i en dyb tallerken eller skål, rist eventuelt et godt brød til. Samlet tid
Fremgangsmetode
Flere lækkerier til dig