Ingredienser til 3 servering(er)
Tænd ovnen på 210 grader med varmluft. Kom fedtet i en lille pande (som kan gå i ovnen) eller ildfast fad (det skal kunne opvarmes på komfuret). Tilsæt løg, hvidløg og peber og brun det lidt af. Kom spinaten i og lad bladene blive bløde. Slå æggene ud i panden, riv mozerellaen i stykker og fordel den i panden. Tilsæt fløden og stil panden i ovnen i 10-15 minutter. Tag panden ud og server retten varm med ristet brød til.3 stk.Æg100 gr.Babyspinat1/2 dl.Fløde1/2 stk.Løg1 fedHvidløg10 gr.Fedtstof (and/baconfedt eller smør)1/2 tsk.Frisk kværnet peber1 stk.Mozerella Samlet tid
Forberedelsestid10 minTilberedningstid20 min Fremgangsmetode
Går godt til