Skip to main content

Bagt æg

Samlet tid
30 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 3 servering(er)

  • 3 stk.
    Æg
  • 100 gr.
    Babyspinat
  • 1/2 dl.
    Fløde
  • 1/2 stk.
    Løg
  • 1 fed
    Hvidløg
  • 10 gr.
    Fedtstof (and/baconfedt eller smør)
  • 1/2 tsk.
    Frisk kværnet peber
  • 1 stk.
    Mozerella

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    20 min

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 210 grader med varmluft.

  2. Kom fedtet i en lille pande (som kan gå i ovnen) eller ildfast fad (det skal kunne opvarmes på komfuret).

  3. Tilsæt løg, hvidløg og peber og brun det lidt af.

  4. Kom spinaten i og lad bladene blive bløde.

  5. Slå æggene ud i panden, riv mozerellaen i stykker og fordel den i panden.

  6. Tilsæt fløden og stil panden i ovnen i 10-15 minutter.

  7. Tag panden ud og server retten varm med ristet brød til.

Går godt til