Ingredienser til 8 servering(er)
- Pandekagedej
- 800 ml.Mælk
- 300 gr.Mel
- 6 stk.Æg
- 30 gr.Smør
- 50 gr.Sukker
- 1/2 tsk.Salt
- 2 spsk.Vaniljesukker
- Mangogelé
- 250 gr.Mango
- 300 gr.Syltesukker
- Frosting
- 200 gr.Flormelis
- 1 stk.Citron
- 200 gr.Neutral smøreost
- 100 gr.Blødt smør
Samlet tid
-
Forberedelsestid10 min
-
Tilberedningstid1 time og 50 min.
Fremgangsmetode
-
Varm en pande op så den er klar til pandekagerne.
-
Bland alle ingredienserne til pandekagedejen og pisk det godt sammen.
-
Bag alle pandekagerne og stil dem på køl i ca. 1 time.
-
Imens laves mangogelé og citronfrosting.
-
Kom mango – gerne frossen – og sukker i en gryde og koges op, hvorefter det blendes og koges ind til en gelé.
-
Kom alle ingredienserne til frosting i en skål og pisk det sammen.
-
Nu skal kagen samles.
-
Skift mellem lagene mango-critron-mango-citron osv.
-
For et skarpt look, kan den skæres ud, men det er absolut ikke nødvendigt. Pynt evt. med friske jordbær.
-
Velbekomme.
Går godt til