Skip to main content

Mille crépes m. Mango og citroncreme

Ja eller bare en pandekage-kage, som er mega lækker, så… – En mega lækker pandekage-kage.

Samlet tid
2 timer
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 8 servering(er)

  • Pandekagedej
  • 800 ml.
    Mælk
  • 300 gr.
    Mel
  • 6 stk.
    Æg
  • 30 gr.
    Smør
  • 50 gr.
    Sukker
  • 1/2 tsk.
    Salt
  • 2 spsk.
    Vaniljesukker
  • Mangogelé
  • 250 gr.
    Mango
  • 300 gr.
    Syltesukker
  • Frosting
  • 200 gr.
    Flormelis
  • 1 stk.
    Citron
  • 200 gr.
    Neutral smøreost
  • 100 gr.
    Blødt smør

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    1 time og 50 min.

Fremgangsmetode

  1. Varm en pande op så den er klar til pandekagerne.

  2. Bland alle ingredienserne til pandekagedejen og pisk det godt sammen.

  3. Bag alle pandekagerne og stil dem på køl i ca. 1 time.

  4. Imens laves mangogelé og citronfrosting.

  5. Kom mango – gerne frossen – og sukker i en gryde og koges op, hvorefter det blendes og koges ind til en gelé.

  6. Kom alle ingredienserne til frosting i en skål og pisk det sammen.

  7. Nu skal kagen samles.

  8. Skift mellem lagene mango-critron-mango-citron osv.

  9. For et skarpt look, kan den skæres ud, men det er absolut ikke nødvendigt. Pynt evt. med friske jordbær.

  10. Velbekomme.

Går godt til