Skip to main content

veganske nuggets

børnene elsker dem så det tæller som at de er godkendte.

Samlet tid
45
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 1 dåse
    Limabønner
  • 1 dåse
    Kikærter
  • 1 stk.
    Løg
  • 150 gr.
    Mel
  • 50 stk.
    Taipoca mel
  • 2 spsk.
    Svampesoja
  • 1 spsk.
    Kebabkrydderi
  • 40 gr.
    Olie
  • 5 fed
    Hvidløg
  • 1/2 stk.
    Svampebouillon
  • 1 tsk.
    Røget paprika
  • Tilberedning
  • stk.
    Panko eller alm. rasp
  • 1-2 l.
    Olie

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15
  • Tilberedningstid
    30

Fremgangsmetode

  1. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og kør det til en homogen masse.

  2. Lad det stå og trække i 10 min.

  3. Imens varmes en pande/gryde op med olie i.

  4. Form nuggets ud af bønnemassen.

  5. Rul dem i panko eller alm. rasp.

  6. Kom dem i olie og steg dem til de har en sprød overflade.

  7. Nyd dem med din yndlingsdyppelse.

  8. Velbekomme.

Går godt til