
veganske nuggets
Børnene elsker dem så det tæller som at de er godkendte.
Samlet tid
45
Sværhedsgrad
Nem
Ingredienser til 5 servering(er)
- 1 dåseLimabønner
- 1 dåseKikærter
- 1 stk.Løg
- 150 gr.Mel
- 50 stk.Taipoca mel
- 2 spsk.Svampesoja
- 1 spsk.Kebabkrydderi
- 40 gr.Olie
- 5 fedHvidløg
- 1/2 stk.Svampebouillon
- 1 tsk.Røget paprika
- Tilberedning
- stk.Panko eller alm. rasp
- 1-2 l.Olie
Samlet tid
-
Forberedelsestid15
-
Tilberedningstid30
Fremgangsmetode
-
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og kør det til en homogen masse.
-
Lad det stå og trække i 10 min.
-
Imens varmes en pande/gryde op med olie i.
-
Form nuggets ud af bønnemassen.
-
Rul dem i panko eller alm. rasp.
-
Kom dem i olie og steg dem til de har en sprød overflade.
-
Nyd dem med din yndlingsdyppelse.
-
Velbekomme.
Går godt til