Skip to main content

Bagte rosenkål

Samlet tid
40 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 500 gr.
    Rosenkål
  • 1/2 dl.
    Olivenolie
  • 2 fed
    Hvidløg
  • 1 tsk.
    Friskkværnet peber
  • 1 tsk.
    Røget paprika
  • 1 tsk.
    Salt

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    30 min

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.

  2. Rens og halver rosenkålene, og kom dem i en skål.

  3. Bland olie, hvidløg, peber, paprika og salt i en lille skål.

  4. Bland olie og rosenkålen godt sammen.

  5. Fordel rosenkålene jævnt på en bradepande.

  6. Kom pladen i ovnen og bag dem i ca. 30 min.

  7. Velbekomme.

Går godt til