Skip to main content

Pærecrumble

Det er efterår og pærerne er klar til at blive spist, så hvorfor ikke lave noget lækkert med dem?

Denne dessert er en sand vinder!

Samlet tid
40 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 5-7 stk.
    Pærer
  • CRUMBLE
  • 100 gr.
    Havregryn
  • 100 gr.
    Hvedemel
  • 100 gr.
    Smør
  • 75 gr.
    Sukker
  • 1 spsk.
    Stødt kanel
  • 1 tsk.
    Flagesalt

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min.
  • Tilberedningstid
    30 min.

Fremgangsmetode

  1. Start med at skære pærerne i små både og put dem i et smør-smurt tærtefad.

  2. CRUMBLE

  3. Bland havregryn, hvedemel, sukker og kanel sammen.

  4. Skær smøret i små tern og smuldr det sammen med den tørre blanding.

  5. Hæld nu crumblen over pærerne og fordel det så pærerne er dækket til.

  6. Bag i ca. 30 minutter ved 190 grader varmluft – hold øje med at det ikke bliver sort, men gyldenbrunt.

  7. Nu er den klar til servering – det er virkelig lækkert med enten flødeskum eller en fed creme fraiche til!

Går godt til