Skip to main content

Pasta med chorizo og kapers

En utrolig nem og lækker måde at lave pasta på.

Samlet tid
60 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 500 gr.
    Penne
  • 750 gr.
    Vand
  • 250 ml.
    Fløde
  • 250 gr.
    Cherry tomater
  • 200 gr.
    Løg
  • 150 gr.
    Chorizo
  • 100 gr.
    Gulerødder
  • 50 gr.
    Hvidløg
  • 60 gr.
    Kapers
  • 15 gr.
    Andefedt eller olie
  • 1 stk.
    Grønsagsbouillon
  • Smag til med salt
  • Revet ost
  • Frisk Basilikum

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min
  • Tilberedningstid
    45 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Varm panden op med fedtstof

  2. Tern grønsagerne, chorizoen og halver tomaterne.

  3. Svits løg, hvidløg og gulerødder af i fedtet til løget er gyldent.

  4. Kom tomater og kapers i til tomaterne bliver lidt bøde.

  5. Kom bouillonterningen i panden sammen med pastaen.

  6. Rør det lidt rundt og tilsæt al væske.

  7. Bring det i kog under om røring, skru da ned og kom låg på.

  8. Lad det simre i 20-25 min.

  9. Pynt med basilikum og en god ost.

Går godt til