Ingredienser til 16 servering(er)
Kom sukker og gør i, rør gæren ud i væsken. Tilsæt hvedemel og kardemomme og rør dejen sammen. Kom dejen ud på bordet og ælt den igennem hurtigt. Lad derefter dejen hvile i 15 min. FYLD Miks ingredienserne sammen med en ske og sørg for at der ikke er klumper af smør men en hel masse. Tænd din ovn på 200 graders varmluft og gør en bageplade med bagepapir klar. Tag halvdelen af dejen og rul den ud til en cirkel på ca. 20 cm. i diameter. Del cirklen i 4 kvarte stykker. Kom fyldet med marcipan og æbler på den brede ende af hvert stykke dej og rul sammen til et horn, som set på billedet. Fortsæt sådan med resten af dejen. Pensel alle horn med æg og drys med perlesukker og kardemomme. Lad hornene hvile i 15 minutter inden de kommer i ovenen. Bag hornene i ca. 15 minutter – hold øje med dem, de skal være gyldenbrune. Samlet tid
Fremgangsmetode