Skip to main content

Vindruesaft

Fanstisk forfriskende, især blandet op med iskold danskvand.

Samlet tid
45 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 1l servering(er)

  • 1 kg.
    Vindruer
  • 175 gr.
    Sukker
  • 100 ml.
    vand
  • 2 tsk.
    Citronsyre

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15
  • Tilberedningstid
    30

Fremgangsmetode

  1. Rens vindruerne og tag dem af stilken.

  2. Kom dem i en gryde sammen med resten af ingredienserne.

  3. Bring gryden i kog, og lad det simre i 20 min.

  4. Imens renset flasker, så de er klar til saften.

  5. Si den kogene saft, og kom den hurtigt på flasker.

  6. Nyd den afkølet. Blandingsforhold er ca. 1:2.

  7. Velbekomme.

Går godt til