Skip to main content

Amerikanske pandekager

Samlet tid
1 t. 10 m.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 12 servering(er)

  • 420 gr.
    Mel
  • 150 gr.
    Sukker
  • 1 tsk.
    Natron
  • 2 tsk.
    Bagepulver
  • 2 tsk.
    Fint salt
  • 2 tsk.
    Vanilje paste
  • 4 stk.
    Æg
  • 500 ml.
    Mælk
  • Smør til stegning

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min.
  • Tilberedningstid
    1 time

Fremgangsmetode

  1. Rør alle ingredienserne sammen i en stor skål med et piskeris

  2. Varm en lille pande op på mellemhøj varme og tilsæt en klat smør, på ca. 1 teske fuld størrelse

  3. Hæld pandekagedej ud så den fylder ca. 10 cm. i diameter

  4. Når pandekagen har store bobblehuller og virker mat i overfladen, vendes pandekagen og skal have ca. 1 minut på den side, før den tages af.

  5. Gentag ovenstående steps indtil der ikke er mere pandekagedej og nyd dem med eventuelt sirup eller syltetøj og nogle friske bær.

Går godt til