Skip to main content

Hjerter i flødesovs

Her er den lavet med andehjerter.

Samlet tid
1 time
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 500 gr.
    Andehjerter el. svinehjerter
  • 500 ml.
    Fløde
  • 2 stk.
    Gulerødder
  • 3 stk.
    Løg
  • 6 stk.
    Laurbærblade
  • 4 cl.
    Brændevin
  • 3 fed
    Hvidløg
  • 2.5 dl.
    Vand
  • 1 stk.
    Hønsebouillon
  • 30 gr.
    Fedtstof til stegning
  • 1 tsk.
    Salt
  • 1 spsk.
    Peber
  • 1 spsk.
    Kulør

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    50 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Varm en pande op med andefedt eller anden form for fedtstof.

  2. Skær løg og gulerødder i grove stykker og kom det på panden sammen med laurbærbladene og hele hvidløg.

  3. Steg det gyldent.

  4. Imens skæres hjertene i mundrette stykker og kom salt og peber på dem.

  5. Tag grønsagerne af panden og kom hjerterne på og giv den en lækker stegeskårpe.

  6. Når det er opnået tilsættes grønsagerne igen sammen med brændevinen, lad det fordampe.

  7. Kom de resterende ingredienser i panden og lad det simre i 30-40 min. Farve evt. sovsen med lidt kulør.

  8. Server det evt. sammen med kartoffelmos.

  9. Velbekomme.

Går godt til