Skip to main content

Svinemørbrad i gorgonzolasovs m. Fetucinne

Gorgonzolaen er en af de ældste blåskimmeloste i verdenen. Den har en meget mild “blå” smag som bidrager enormt godt til sovser.

Samlet tid
1 time og 20 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 1 stk.
    Svinemørbrad
  • 200 gr.
    Gorgonzola
  • 1/2 l.
    Fløde
  • 250 ml.
    Vand
  • 1 stk.
    Courgette
  • 2 stk.
    Løg
  • 3 fed
    Hvidløg
  • 500 gr.
    Fetucinne
  • 250 gr.
    Broccoli
  • smag til med
    Salt og peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min.
  • Tilberedningstid
    1 time og 15 min

Fremgangsmetode

  1. Varm en pande op til middelhøj varme.

  2. Skær courgetter, løg og hvidløg i grove tern.

  3. Kom olie/smør på panden sammen med grønsagerne.

  4. Imens pudses mørbraden af for de værste sener, og 2 cm. skiver.

  5. Kom mørbrad stykkerne på panden og brun dem lidt på begge sider.

  6. Kom fløde og vand i panden.

  7. Bring fløden i kog og skru de ned på lav varme, og lad det simre. Husk at røre i der ind i mellem.

  8. Lad det simre i ca. 1 time.

  9. Efter 45 min tilsættes gorgonzolaen.

  10. Bring i stor gryde med vand i kog, så den er klar til pastaen

  11. Kog pastaen efter anvisninger på pakken.

  12. Imens skæres broccolien ud i store bundter.

  13. Tag pastaen ud af vandet, og kom broccolien i i 3 min.

  14. Server det hele sammen.

  15. Velbekomme.

Går godt til