Svinemørbrad i gorgonzolasovs m. Fetucinne
Gorgonzolaen er en af de ældste blåskimmeloste i verdenen. Den har en meget mild “blå” smag som bidrager enormt godt til sovser.
Ingredienser til 5 servering(er)
Varm en pande op til middelhøj varme. Skær courgetter, løg og hvidløg i grove tern. Kom olie/smør på panden sammen med grønsagerne. Imens pudses mørbraden af for de værste sener, og 2 cm. skiver. Kom mørbrad stykkerne på panden og brun dem lidt på begge sider. Kom fløde og vand i panden. Bring fløden i kog og skru de ned på lav varme, og lad det simre. Husk at røre i der ind i mellem. Lad det simre i ca. 1 time. Efter 45 min tilsættes gorgonzolaen. Bring i stor gryde med vand i kog, så den er klar til pastaen Kog pastaen efter anvisninger på pakken. Imens skæres broccolien ud i store bundter. Tag pastaen ud af vandet, og kom broccolien i i 3 min. Server det hele sammen. Velbekomme. Samlet tid
Fremgangsmetode