Skip to main content

Asparges i svøb med blødkogt æg.

Der er ikke meget der slår bacon og æg, men denne kombi trækker det lige op på et nyt niveau.

Samlet tid
25 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 12 stk.
    Grønne asparges
  • 300 gr.
    Bacon i skiver
  • 4 stk.
    Æg

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5
  • Tilberedningstid
    20

Fremgangsmetode

  1. Rens aspargesen, og knæk dem hvor de naturligt selv vil knække.

  2. Svøb dem i bacon og kæden på en kild pande.

  3. Skrue op for lav-middelvarme, og lad det stå til at fedtet udskilles fra baconen.

  4. mår baconen begynder at tage farve, sættet en gryde med vand over til æg.

  5. Når vandet koger, kommes æggene.

  6. Kog æggene i 6.5 min.

  7. Når de er færdige, skylles de i koldt vand.

  8. Server det hele sammen med slat og peber.

  9. Velbekomme.

Går godt til