Skip to main content

Baba ghanoush

Den lækreste aubergine-dip

Samlet tid
50 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 300 gr.
    Aubergine (ca.1 mellem stor)
  • 40 gr.
    Tahin
  • 1 fed
    Hvidløg
  • 30 ml.
    Citronsaft (ca. 1/2 citron)
  • 6 gr.
    Spidskommen (ca. 2 tsk)
  • 6 gr.
    Salt
  • Olivenolie til bagning

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    45 min

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

  2. Smør olie på auberginen og kom den i et ildfast fad, og kom den i ovnen i ca. 45 min.

  3. Tag auberginen ud af ovnen og halver den.

  4. Riv hvidløget og kom det i en skål sammen med de andre ingredienser.

  5. Skrab med en ske, auberginekødet af skindet, og kom det i skålen, med de andre ingredienser.

  6. Mos det hele godt sammen.

  7. Bon appetit.

Går godt til