Skip to main content

Linguine med rejer, chili og hvidløg

Samlet tid
40
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 2 servering(er)

  • 200 gr.
    Linguine spaghetti
  • 2 spsk.
    Olivenolie
  • 300 gr.
    Kæmpe rejer
  • 3 store
    Hvidløgsfed
  • 1 dl.
    Hvidvin
  • 75 gr.
    Friskrevet parmesan
  • 1/2
    Citrons saft
  • 1 dl.
    Kaffefløde
  • 1/2 tsk.
    Chiliflager
  • 30 gr.
    Bredbladet persille
  • smag til med
    Salt
  • smag til med
    Peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15
  • Tilberedningstid
    25

Fremgangsmetode

  1. Tø rejerne op hvis de er frosne og sæt vand over til spaghettien

  2. Kog spaghettien til den er al dente ( med en smule bid i )

  3. Varm en dyb pande op og hæld olivenolien i, når olien er godt varm puttes rejerne i.

  4. Hak hvidløgene fint i små tern og tilsæt dem til rejerne når rejerne er gyldenbrune.

  5. Tilsæt hvidvin og lad den koge lidt ind.

  6. Tilsæt fløde, parmesan og citronsaft og lad det blande sig godt i panden. Smag “saucen” til med salt og peber.

  7. Tilføj nu din kogte linguine og det gør ikke noget hvis der kommer lidt vand med.

  8. Hak persillen groft og tilsæt den til retten lige inden servering.

  9. Når du har serveret retten kan du rive lidt mere parmesan ud over, det skader aldrig 😉

Går godt til