Ingredienser til 12 servering(er)
- 250 gr.Mel
- 250 gr.Sukker
- 165 gr.Smør (blødt)
- 100 gr.Cashewnødder el. en anden nød efter ejet valg.
- 4 stk.Æg
- 2 tsk.Bagepulver
- 1 lillesmule salt
- 2 tsk.Vaniljeessens
- 3 stk.Revet citronskal
- Frosting
- 200 gr.Neutral smøreost
- 200 gr.Flormelis
- 100 gr.Smør (blødt)
- 2 tsk.Citron
Samlet tid
-
Forberedelsestid10-15 min
-
Tilberedningstidca. 24 min
Fremgangsmetode
-
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
-
Kom smør og sukker i en skål og rør det luftigt.
-
Tilsæt citronskal og æg, og rø det sammen til en masse.
-
Kom derefter mel, bagepulver, salt, vaniljeessens og hakkede cashewnødder i massen og samle det til der ikke er mere tørt mel.
-
Fordel dejen i 12 muffinforme, og kom dem i ovnen i ca. 24 min. De er færdige når du kan stikke en gaffel i dem og den trækkes ud uden dej på.
-
Imens de køler af laves frosting.
-
Kom smør, citronsaft og flormelis i skål og pisk det sammen til det er luftigt.
-
Vend smøreosten i og vend massen til den er klumpfri.
-
Kom det evt. i en sprøjtepose og pynt toppen, eller server skålen til med en ske i. Så kan kan man også selv styre mængden.
-
De går godt til en kop kaffe eller te.
-
Velbekomme.
Går godt til