Skip to main content

Blomkålscroquetter

Grønsagsdellerne der kan erstatte enhver form for kød.

Samlet tid
30 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 10 servering(er)

  • 400 gr.
    Blomkål
  • 80 gr.
    Parmesan
  • 50 gr.
    Rasp
  • 1 stk.
    Æg
  • 1 stk.
    Rødløg
  • 1 tsk.
    Frisk kværnet peber
  • 3 fed
    Hvidløg
  • Olivenolie
    Til pensling

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    25 min

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 210 grader med varmluft.

  2. Kom blomkål og hvidløgene i en gryde med vand.

  3. Kog det hele mørt, det tager ca 10 min.

  4. hæld vandet fra blomkål og hvidløgene, og lad det køle i 5 min.

  5. Imens snittes rødløget fint og kom det i en stor skål sammen med revet parmesan, rasp og peber.

  6. kombiner det hele i den store skål og mos det god sammen.

  7. lav croquetter og kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

  8. Pensle dem med olie og kom dem i ovnen.

  9. bag dem i 15-20 min, indtil de er gyldne.

Går godt til