
Ingredienser til 5 servering(er)
- 1300 gr.Ribbensteg
- 2 spsk.Salt
- 1-2 stk.Løg
- 1-2 stk.Gulerødder
- 3 dl.Vand el. Øl
Samlet tid
-
Forberedelsestid15 min
-
Tilberedningstid2 timer og 15 min
Går godt til
Fremgangsmetode
-
Tænd ovnen på 250 grader varmluft
-
Skær sværen til så den skåret helt igennem til kødet, og i enderne. Således at hvert “svær” ikke er i kontakt med er andet.
-
Salt godt i mellem sværene.
-
Skræl løg og gulerødder, og skær løgene i halve, og gulerødderne i store stykker.
-
Læg dem i et ildfast fad og læg derefter ribbenstegen oven på.
-
Hæld vand i fadet, og stil det i ovnen i 20 min.
-
Skru derefter ned på 170 grader varmluft. Og giv den 2 timer
-
Tag stegen ud af ovnen og lad den står i lidt inden den skæres ud.
-
Nyd den med dit yndlings tilbehør.
-
Velbekomme
Går godt til