Skip to main content

Ribbensteg

Med dejlig sprøds svær.

Samlet tid
2.5 time
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 1300 gr.
    Ribbensteg
  • 2 spsk.
    Salt
  • 1-2 stk.
    Løg
  • 1-2 stk.
    Gulerødder
  • 3 dl.
    Vand el. Øl

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min
  • Tilberedningstid
    2 timer og 15 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 250 grader varmluft

  2. Skær sværen til så den skåret helt igennem til kødet, og i enderne. Således at hvert “svær” ikke er i kontakt med er andet.

  3. Salt godt i mellem sværene.

  4. Skræl løg og gulerødder, og skær løgene i halve, og gulerødderne i store stykker.

  5. Læg dem i et ildfast fad og læg derefter ribbenstegen oven på.

  6. Hæld vand i fadet, og stil det i ovnen i 20 min.

  7. Skru derefter ned på 170 grader varmluft. Og giv den 2 timer

  8. Tag stegen ud af ovnen og lad den står i lidt inden den skæres ud.

  9. Nyd den med dit yndlings tilbehør.

  10. Velbekomme

Går godt til