Skip to main content

Orzo med svampe og Salsiccia

der er også rødvin og fløde i.

Samlet tid
50 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 500 gr.
    Orzo
  • 800 ml.
    Svampe bouillon
  • 350 ml.
    fløde
  • 300 gr.
    Østerhatte
  • 25 gr.
    Olie
  • 15 gr.
    smør
  • 4 stk.
    Salsiccia fresca
  • 2 fed
    Hvidløg
  • 2 dl.
    Rødvin
  • 1 spsk.
    Friskkværnet peber
  • 2 stængler
    Rosmarin
  • 2 stængler
    Timian
  • Evt. Revet ost eller gorgonzola.

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    40 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Varm en sauterpande op med olie og smør, ved middelhøj varme.

  2. Rens svampene og kom dem på panden.

  3. Steg dem brune og tilsæt pølserne og steg dem gylden brune.

  4. Kvas hvidløgsfedene og kom dem i panden sammen med rosmarin og timian.

  5. Til sæt rødvinen og reducer den til det halve, og kom da orzo og  bouillonen i.

  6. skru ned til simrepunktet, og kog orzoerne i 20 min. tilsæt så fløden og bring det i kog.

  7. Tag pølserne skær dem i skiver og server det hele varmt med lidt ost til.

  8. Velbekomme.

Går godt til