
Orzo med svampe og Salsiccia
der er også rødvin og fløde i.
Samlet tid
50 min
Sværhedsgrad
Nem
Ingredienser til 5 servering(er)
- 500 gr.Orzo
- 800 ml.Svampe bouillon
- 350 ml.fløde
- 300 gr.Østerhatte
- 25 gr.Olie
- 15 gr.smør
- 4 stk.Salsiccia fresca
- 2 fedHvidløg
- 2 dl.Rødvin
- 1 spsk.Friskkværnet peber
- 2 stænglerRosmarin
- 2 stænglerTimian
- Evt. Revet ost eller gorgonzola.
Samlet tid
-
Forberedelsestid10 min
-
Tilberedningstid40 min
Går godt til
Fremgangsmetode
-
Varm en sauterpande op med olie og smør, ved middelhøj varme.
-
Rens svampene og kom dem på panden.
-
Steg dem brune og tilsæt pølserne og steg dem gylden brune.
-
Kvas hvidløgsfedene og kom dem i panden sammen med rosmarin og timian.
-
Til sæt rødvinen og reducer den til det halve, og kom da orzo og bouillonen i.
-
skru ned til simrepunktet, og kog orzoerne i 20 min. tilsæt så fløden og bring det i kog.
-
Tag pølserne skær dem i skiver og server det hele varmt med lidt ost til.
-
Velbekomme.
Går godt til