Skip to main content

Butternut squash cupcakes

Samlet tid
35 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 24 stk servering(er)

  • 400 gr.
    Butternut sqaush
  • 325 gr.
    Mel
  • 270 gr.
    Sukker
  • 40 gr.
    Muscovado sukker
  • 40 gr.
    Brun farin
  • 80 gr.
    Mandler
  • 250 gr.
    Æg
  • 5 gr.
    Kanel
  • 10 gr.
    Bagepulver

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    25 min.

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 180 grader

  2. Rens squashen, og skær den i tern. Den skal ikke skrælles.

  3. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor.

  4. Kør maskinen ind til squashen er i bitte små stykker.

  5. Kom dejen i forme. ca. 1/3 fra kanten.

  6. Bag dem i 25 min.

  7. Tag dem ud og lad dem køle lidt af inden servering.

  8. Pynt evt.  med glasur.

Går godt til