Cola kylling
Med en ris og en frisk agurksalat.
Ingredienser til 5 servering(er)
Varm en sauterpande op til middelvarme med olie i. Læg kyllingelårene med skin siden ned i olien. Imens snittes løg i skiver og hvidløget pilles. Vend lårene om og kom løg og hvidløg i panden. Lad løg og hvidløg blive klare. Kom cola, østerssovs, soja og peber i panden og lad det koge op. Kom et låg på panden og skru ned, og lad det simre i 20 min. Kog risene efter anvisningerne på pakken. Start Agurksalaten. Skær agurken og løg i tern og kom dem i en skål. Skær forårsløgene og chili skrå skiver og riv/press hvidløget og kome det op i samme skål. Tilsæt saften fra 1 citron, soja, sukker og salt. Lad det stå til at retten serveres. Tag låget af panden, og skru op for varmen. Kog væsken ind og hold godt øje med at den ikke brænder på. Kyllingen er færdig når væsken er blevet tyk og karamelagtig. Server det hele sammen. Velbekomme. Samlet tid
Fremgangsmetode