Brunsviger

Det er en nem kage der er klar på en time, og så smager den dejligt.

Samlet tid
60 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 12 servering(er)

  • 100 gr.
    Smør
  • 300 gr.
    Mælk
  • 50 gr.
    Gær
  • 7 gr.
    Salt
  • 50 gr.
    Sukker
  • 500 gr.
    Mel
  • Remonce
  • 200 gr.
    Smør
  • 250 gr.
    Brun farin
  • 75 gr.
    Muscovado
  • 20 gr.
    Fløde

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    30
  • Tilberedningstid
    14min

Fremgangsmetode

  1. Dejen

  2. Smelt smøret og kom det i en skål/køkkenmaskinen.

  3. Tilsæt mælk.

  4. Rør gæren ud i mælkeblandingen.

  5. Tilsæt de resterende ingredienser.

  6. Ælt det godt til dejen er smidig.

  7. Dæk skålen til med med plast eller et klæde, og lad den hæve i 20 min.

  8. Tænd ovnen på 220 grader.

  9. Rul dejen ud i ca 30×35 cm, og kom den i/på en bradepande.

  10. Dæk dejen til med et klæde i 20 min.

  11. Imens laves der remonce.

  12. Smelt brunfarin, muscovado og smør i en gryde.

  13. Når det hele er en ensartet masse tilsættes fløde.

  14. Sluk for varmen når fløden er fuldt inkorporeret.

  15. Med fingrene trykkes der fordybninger i dejen, der må helst ikke trykkes huller i dejen.

  16. Fordel remoncen på dejen.

  17. Bag den på nederste ribbe i 14 min.

  18. Nyd kagen afkølet, gerne med venner og familie.

Går godt til
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til shoppen