Ingredienser til 12 servering(er)
Dejen Smelt smøret og kom det i en skål/køkkenmaskinen. Tilsæt mælk. Rør gæren ud i mælkeblandingen. Tilsæt de resterende ingredienser. Ælt det godt til dejen er smidig. Dæk skålen til med med plast eller et klæde, og lad den hæve i 20 min. Tænd ovnen på 220 grader. Rul dejen ud i ca 30×35 cm, og kom den i/på en bradepande. Dæk dejen til med et klæde i 20 min. Imens laves der remonce. Smelt brunfarin, muscovado og smør i en gryde. Når det hele er en ensartet masse tilsættes fløde. Sluk for varmen når fløden er fuldt inkorporeret. Med fingrene trykkes der fordybninger i dejen, der må helst ikke trykkes huller i dejen. Fordel remoncen på dejen. Bag den på nederste ribbe i 14 min. Nyd kagen afkølet, gerne med venner og familie. Samlet tid
Fremgangsmetode