Ingredienser til 5 servering(er)
Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Pastadejen findes her: Frisk pasta, ellers kan der købes udmærket friske lasagneplader i butikkerne. Fyldet Rens svampene, skræl løget og hvidløgene. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller hak det hele fint. Kom det i en frysepose eller en sprøjtepose. Tomatsovs Kom Tomater, salt og hvidløg i en gryde og varm det stille og roligt op til kogepunktet. Når det bobler skrues der helt ned og simre til den skal bruges. Bechmelsovs Smelt smør i en kasserolle Riv muskatnøden i smøret Kom nu melet i og rør det rundt i smøret til det er helt inkorporert. Under konstant omrøring hældes der nu en tynd stråle mælk ned i melmassen. Når alt mælken er i kassarollen, skal der røres til sovsen er tyknet og først her smages den til med salt. Sluk for varmen for alle sovserne. Sammensætning af retten. Kom olie i et ovnfast fad. Rul pastaen ud i lange plader og skær dem i Ca. 15×10 cm. Pensle den ene side, og samle de to ender med et lille overlap. Klip et relativt stort hul i hjørnet på fryse posen. Fyld nu røret med svampefyldet, og læg cannelloni’en med samlingen nedad. Når alle cannellonier er fyldte, hældes først tomatsovsen over dem og så bechamelsoven. Riv evt. lidt parmesan over retten Kom fadet i ovnen og bag det i 20-25 min, bechamelsovnen skal brunes. Server med lidt salat og evt. et stykke hvidløgsbrød. Samlet tid
Fremgangsmetode