Skip to main content

Whiskey med solbærhonning

Lækker og læskende.

Samlet tid
15
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 2 servering(er)

  • 4 cl.
    Whiskey
  • 12 cl.
    Danskvand
  • 2 spsk.
    Honning
  • 2 spsk.
    Frosne solbær
  • 1 stk.
    Appelsin
  • 3 stængler
    Rosmarin
  • 2 stængler
    Rosmarin (pynt)
  • Isterninger

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5
  • Tilberedningstid
    10

Fremgangsmetode

  1. Kom honning,rosmarin og solbær i en lille gryde og kog det op ved svag varme.

  2. Tag det af varmen og lad det køle i 5 min.

  3. Kom isterninger i to glas og hæld whiskey i.

  4. Fordel solbærhonningen og skrællen fra 1/2 appelsin  i glassene og rør rundt.

  5. Top glasset op med danskvand og pynt med rosmarin.

Går godt til