Ingredienser til 4 personer servering(er)
Kom det hele i en skål og rør det sammen til at æggen er mættet af mel. Samle det hele til en klump og ælt det godt med hænderne. Det tager ca. 12 min med jævn og konstant æltning. Når dejen er æltet færdig, pakkes den ind i madfilm eller en frysepose, og stilles derefter på køl i 20-30 min. Den kan sagtens ligge til dagen efter. Dejen er nu klar til brug. Hvis du har en pastamaskine skal du blot følge anvisningerne for den type pasta du vil lave, det er forskelligt fra maskine til maskine. Alternativt kan du rulle den med kagerulle. Del dejen i 4 stykker og rul dem ud med en kagerulle på et meldrysset bord, der skal ret meget mel til, og det er en god ide at pudre dejen med mel under udrulningen også. Rul dejen ud til den er ca 2-3 mm og skær da pasta ud i den ønskede bredde. Drys den udskåret pasta med semolina og lad den ligge i 5-15 min. Kog vand op i en stor gryde og salt vandet med med ca. 1 spsk salt/2 liter vand. Kom pastaen i vandet og kog den i 2-3 min. Si vandet fra og skyld pastaen kort med koldt vand og den er klar til servering. Samlet tid
Går godt til
Fremgangsmetode