Chao ga
eller også kendt som congee, denne er med kylling.
Samlet tid
2 timer
Sværhedsgrad
Nem
Ingredienser til 5-7 servering(er)
Kom kylling, løg, hvidløg, ingefær og vand i en stor gryde. Bring gryden i kog og lad kyllingen simre i 60 min. Si suppen fra kyllingen. Kom ris og suppen sammen i en gryde. Bring gryden i kog under omrøring, og skru så ned på lavt blus og kom låg på gryden. lad det simre i 50 min. Grøden smages til med salt. Server den med kyllingestykker, friske koriander, thai basilikum, forårsløg og chili. evt. lidt soja. Velbekomme.8 stk.Kylling overlår8 cm.Ingefær1 stortLøg1 hovedHvidløg400 gr.Jasmin ris3.5 l.Vand2 spsk.FiskesovsTil pyntFriske korianderThai basilikumForårsløgChiliSoja Samlet tid
Forberedelsestid10 minTilberedningstid1 time og 50 min. Fremgangsmetode
Går godt til