Skip to main content

Chao ga

eller også kendt som congee, denne er med kylling.

Samlet tid
2 timer
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5-7 servering(er)

  • 8 stk.
    Kylling overlår
  • 8 cm.
    Ingefær
  • 1 stort
    Løg
  • 1 hoved
    Hvidløg
  • 400 gr.
    Jasmin ris
  • 3.5 l.
    Vand
  • 2 spsk.
    Fiskesovs
  • Til pynt
  • Friske koriander
  • Thai basilikum
  • Forårsløg
  • Chili
  • Soja

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    1 time og 50 min.

Fremgangsmetode

  1. Kom kylling, løg, hvidløg, ingefær og vand i en stor gryde.

  2. Bring gryden i kog og lad kyllingen simre i 60 min.

  3. Si suppen fra kyllingen.

  4. Kom ris og suppen sammen i en gryde.

  5. Bring gryden i kog under omrøring, og skru så ned på lavt blus og kom låg på gryden.

  6. lad det simre i 50 min.

  7. Grøden smages til med salt.

  8. Server den med kyllingestykker, friske koriander, thai basilikum, forårsløg og chili. evt. lidt soja.

  9. Velbekomme.

Går godt til